[LS 2011] - Játékos Kereső MP-hez
- Misi
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 14:38 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# mecsko025 #
Szia én jelentkeznék írtam privátot!
Szia én jelentkeznék írtam privátot!
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 24, 11:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Játékos Kereső MP-hez
Állandó játékosokat keresek!
Feltételek: min. 5Mb-os net, normális és élethű játék!
Lehetőleg ne 11-12 éves emberkék jelentkezzenek! elérhetőségem:skyp mecsko025 a módokat meg a mapot-ot adom
Feltételek: min. 5Mb-os net, normális és élethű játék!
Lehetőleg ne 11-12 éves emberkék jelentkezzenek! elérhetőségem:skyp mecsko025 a módokat meg a mapot-ot adom
- momo
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 18, 12:47 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a kezdes át kell tenni 10re mert beszarott a netem es nem tudtam feltolteni a modokat
- momo
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 18, 12:47 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 22:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
helo jatekosokat keresek az en farmomra csak rendes jatekosok min.15ev skypem:krut.zolo1
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 21, 19:36 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok,
állandó játékosokat keresünk multihoz,akit érdekel dobjon rám egy privát üzenetet amiben röviden bemutatkozik.
Üdv:G
állandó játékosokat keresünk multihoz,akit érdekel dobjon rám egy privát üzenetet amiben röviden bemutatkozik.
Üdv:G
- TrabAntal
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 17:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Czsöztök szeretnék multzini jelentkezni 12mb netem van 17 éves vok valoságban is nyomom!
skypom: cs.patrik11
Msn: patrik_1995_08@windowslive.com
skypom: cs.patrik11
Msn: patrik_1995_08@windowslive.com
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 15:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Császtok akinek megvan a pro-farm az jelenkezhet mert szérót inditok.Modok csak a játékbeliek lesznek várok kb 3-4 embert,korhatár nincs!
- Misi
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 14:38 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# miklos00702 #
Felvettelek!
Felvettelek!
-
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Bölcske [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Misi
- Vérbeli Tag
# miklos00702 #
Bocs nincs skypeom csak msn!
Bocs nincs skypeom csak msn!
-
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Bölcske [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Misi01 #
miki00702
miki00702
-
- Visszatérő Tag
# Misi01 #
ok de vegyél fel skype ra miki 00702 mert hiányzik egy két mod
ok de vegyél fel skype ra miki 00702 mert hiányzik egy két mod
- Misi
- Vérbeli Tag
# miklos00702 #
Én mennék!
Én mennék!
-
- Visszatérő Tag
aki akar jöni multizni az jöjön
feltételek:min 5 mb net
élethű játék
normálisan viselkedés
ezt szetjétek le:
Letöltés: http://ulozto.cz/xanHMmM/modok-multihoz-zip
Letöltés: http://filefeltolto.hu/letoltes/8b6fbb208e2879b0/mod.zip
feltételek:min 5 mb net
élethű játék
normálisan viselkedés
ezt szetjétek le:

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 24, 11:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
embereket keresek a szerveremre lehet még jelentkezni 2 fő-nek van hely még ha érdekel valakit skyp-on elér skyp:mecsko025
- ocsike1999
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:07 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# szemi01 #
hát!!
1.a duna tsz v3-már meg volt osztva!
2.a modok nem vip-ek voltak!
3.azért léptem ki mert nem szeretem ha parancsolgatnak!És ő parancsolgatot nekem!
hát!!
1.a duna tsz v3-már meg volt osztva!
2.a modok nem vip-ek voltak!
3.azért léptem ki mert nem szeretem ha parancsolgatnak!És ő parancsolgatot nekem!

Ez az üzenet öcsike 1999-nek szol
Na figyu öcsike hogy akarsz te csatlakozni máshoz amikor a Davidoff azt monta hogy várj a modjai meg osztásával azonnal le léptpél mert ügye nem kaptad meg. és miután meg kaptad a megnem osztott mappot a Duna tsz v3-at le köszöntél azt montad hogy kiszálsz a csapatbol hát igy akarsz csatlakozni hogy meg kapod a modokat azt le lépsz mijen ember vagy?
meg mondom gerinctelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!féreg
meg mondom gerinctelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!féreg
- ocsike1999
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:07 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sziasztok!
egy csapathoz szeretnék csatlakozni!normálisan játszok 5Mb-s a netem!jobban szeretem a ujabb gépeket (claas lexion 550)! elérhetőségem skype:facebook2291 remélem tudok csatlakozni csapathoz aki normálisan játszik és élethűen!
egy csapathoz szeretnék csatlakozni!normálisan játszok 5Mb-s a netem!jobban szeretem a ujabb gépeket (claas lexion 550)! elérhetőségem skype:facebook2291 remélem tudok csatlakozni csapathoz aki normálisan játszik és élethűen!
- jigers
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 08:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
1 embert keresek aki 12-13 éves skypon vegyen fel ott küldöm a módokat nevem jigers99
-
- Visszatérő Tag
császtok aki akar multiz ni az jöjön max 3 ember jöhet
feltételek:min5 mb net
min 11 éves legyem
nem baj ha egy kicsit lagol
normális és élethű játék
feltételek:min5 mb net
min 11 éves legyem
nem baj ha egy kicsit lagol
normális és élethű játék
- attila19931
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Hódmezővásárhely [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Állandó játékost keresek!
Feltételek: min. 15Mb-os net, normális és élethű játék!
Lehetőleg ne 11-12 éves emberkék jelentkezzenek!
Elérhetőség: http://hunagroteam.ucoz.hu/
Feltételek: min. 15Mb-os net, normális és élethű játék!
Lehetőleg ne 11-12 éves emberkék jelentkezzenek!
Elérhetőség: http://hunagroteam.ucoz.hu/
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 20:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok.
Szervert indítok Internationalba, Krupi szerver néven.
Állandó munkára várok embereket!
modok: modok+map(egybe van!)
Mapváltozás!!!!
!Zimna Wodka v 6.0 !
Tehát ami a modsba van benne azt vegyétek ki!
és ami még kell:
Letöltés: http://uploaded.to/file/g1qh9wnm
Letöltés: http://uploading.com/files/1cd6f463/bss.zip/
Letöltés: http://uploaded.to/file/diulvsdw
Letöltés: http://www.modhoster.de/mods/bulk-handling-kit--2
elérhetőség:
msn: krupi16@hotmail.com
Szervert indítok Internationalba, Krupi szerver néven.
Állandó munkára várok embereket!
modok: modok+map(egybe van!)
Mapváltozás!!!!
!Zimna Wodka v 6.0 !
Tehát ami a modsba van benne azt vegyétek ki!
és ami még kell:

elérhetőség:
msn: krupi16@hotmail.com
- firedept
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:40 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sziasztok!
egy csapathoz szeretnék csatlakozni!normálisan játszok 15Mb-s a netem!PL:aratásról!jobban szeretem a ujabb gépeket a Msn:adamtoltl@freemail.hu skype is van ha kell irj rám üzit remélem tudok csatlakozni csapathoz aki normálisan játszik és élethűen!
egy csapathoz szeretnék csatlakozni!normálisan játszok 15Mb-s a netem!PL:aratásról!jobban szeretem a ujabb gépeket a Msn:adamtoltl@freemail.hu skype is van ha kell irj rám üzit remélem tudok csatlakozni csapathoz aki normálisan játszik és élethűen!
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 22, 14:07 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Csatlakoznék egy jó csapathoz!
5 mb-s netem van korom 18! Régi és újab gépeket is szeretem!
Értek az MG-hez!
Csatlakoznék egy jó csapathoz!
5 mb-s netem van korom 18! Régi és újab gépeket is szeretem!
Értek az MG-hez!
- Tomsilent
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 17, 22:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- krisztián
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Méhtelek [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Heves Megye hort [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Tomsilent #
én menék!!!
én menék!!!
- Tomsilent
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 17, 22:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable