[LS 2011] - ProFarm A Halycon Mediától
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2016 márc. 01, 13:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Válasz "Kane" üzenetére:
Szia! Itt Megveheted:
http://www.emag.hu/pro-farm-1-pc-jatek- ... DCVQ43BBM/
Szia! Itt Megveheted:
http://www.emag.hu/pro-farm-1-pc-jatek- ... DCVQ43BBM/
- Nagyparaszt
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 aug. 13, 20:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Tornado
- Visszatérő Tag
- Kapcsolat:
Re: [LS 2011] - ProFarm A Halycon Mediától
sziasztok!
nem tudjátok véletlenül, hogy nem e tervezik átrakni a 2013-ba?
nem tudjátok véletlenül, hogy nem e tervezik átrakni a 2013-ba?

New Holland TX 62-68 Plus gépekről várom a képeket az e-mail címemre!
csaba.sandor.2014@gmail.com
Köszönöm

Old LS Modder (2008)
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 12, 13:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- 1nagyur
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Marcali [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Kane #
Hja itthol nem kapható
kobra26
Nem tudod letölteni csak akkor tudod letölteni ha kifizeted tehát elöször befizeted a pénzt kapsz egy kodot és azzal tudod letölteni, vagy megveszed és a futár cég házhoz veszi
Hja itthol nem kapható

kobra26
Nem tudod letölteni csak akkor tudod letölteni ha kifizeted tehát elöször befizeted a pénzt kapsz egy kodot és azzal tudod letölteni, vagy megveszed és a futár cég házhoz veszi

Kérj bármilyen mod linket ha tudom megszerzem kivéve a VIP és WIP
- Kane
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Jász-Nagykun-Szolnok megye [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 12, 13:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# 1nagyur #
Helló annyit szeretnk kérdezni, hogy hogy kell letölteni mire kell rámenni
http://secure.simmarket.com/pro-farm-1.phtml#reviews
Helló annyit szeretnk kérdezni, hogy hogy kell letölteni mire kell rámenni
http://secure.simmarket.com/pro-farm-1.phtml#reviews
- 1nagyur
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Marcali [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Kane #
Innend
Letöltés: http://www.amazon.co.uk/Pro-Farm-1-PC-CD/dp/B005APPFPU
Letöltés: http://secure.simmarket.com/pro-farm-1.phtml
Innend

Kérj bármilyen mod linket ha tudom megszerzem kivéve a VIP és WIP
- Kane
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Jász-Nagykun-Szolnok megye [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- donkey™
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Hungary [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Déw250
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 ápr. 07, 17:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- nonomi
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Budapest [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
YouTube / nonomiModding <--------katt ide a segítségért
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
- Csupacsoki
- Visszatérő Tag
- Kapcsolat:
Apámmal megvetettem a Rasberry pi-t (az egy számítogép amely lassú) hogy programozzak.
Progiztam játékokat amelyeket csak úgy adtam elfelé!Végül vettem egy gyors gépet és később az LS2011-et!
Progiztam játékokat amelyeket csak úgy adtam elfelé!Végül vettem egy gyors gépet és később az LS2011-et!
- UnknownSoldier
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 szept. 25, 21:00 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:17 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# istikovacs8 #
Gyűjts egy jobb gépre.
Nem kell hozzá sok akárhány éves vagy. 50rugóért már lehet venni jobb gépet de nézhetsz neten is 38ért. Ha fiatalabb vagy mint 18 megfogod a golyóidat elmész pl öreg emberekhez a faludban úgyis jön az ősz össze kell szedni a leveleket az udvarról árkot kell takarítani. ha csak 500ftot kérsz is elmész 3-4 helyre egy nap keresel 2000ret alig 2-3 óra munkával. nem a gép előtt kell kockulni én anno 16 évesen vettem meg első gépemet 102.000 forintért a legelső P4esem volt a falumban akkor nagy márka volt. egy nyáron annyit kerestem hogy megvettem a komplett gépet meg egy tv-t a szobámba. kocsit mostam szőnyeget poroltam levelet sepertem stb és alig dolgoztam 2 órát egy nap. Ha nekem összejött neked is összefog. ha jól dolgozol persze senki nem sajnálja
Gyűjts egy jobb gépre.
Nem kell hozzá sok akárhány éves vagy. 50rugóért már lehet venni jobb gépet de nézhetsz neten is 38ért. Ha fiatalabb vagy mint 18 megfogod a golyóidat elmész pl öreg emberekhez a faludban úgyis jön az ősz össze kell szedni a leveleket az udvarról árkot kell takarítani. ha csak 500ftot kérsz is elmész 3-4 helyre egy nap keresel 2000ret alig 2-3 óra munkával. nem a gép előtt kell kockulni én anno 16 évesen vettem meg első gépemet 102.000 forintért a legelső P4esem volt a falumban akkor nagy márka volt. egy nyáron annyit kerestem hogy megvettem a komplett gépet meg egy tv-t a szobámba. kocsit mostam szőnyeget poroltam levelet sepertem stb és alig dolgoztam 2 órát egy nap. Ha nekem összejött neked is összefog. ha jól dolgozol persze senki nem sajnálja

"Ne cigarettázzatok az ágyban, mert mi sem dugunk a hamutartóban!!!" 
Zetor fan!!! Mindig minden körülmények között!!!

Zetor fan!!! Mindig minden körülmények között!!!
- L4cKoO
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 21:41 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# istikovacs8 #
A ProFarm Hamarabb fentvolt a neten mint a Mezőgép..
A ProFarm Hamarabb fentvolt a neten mint a Mezőgép..
- surciHUN
- Vérbeli Tag
- Kapcsolat:
# istikovacs8 #
ácsi, olvasd el figyelmesebben... akkor lennél **** ha felraknád a Pro Farmot, ha nem rakod fel akkor nem vagy az. MGPackot fel rakták ez van, **** alakok, legalább ebben különbözzünk tőlünk. Én így értettem, ha sértő volt sorry, egyébként nem vagyok portálos...
ácsi, olvasd el figyelmesebben... akkor lennél **** ha felraknád a Pro Farmot, ha nem rakod fel akkor nem vagy az. MGPackot fel rakták ez van, **** alakok, legalább ebben különbözzünk tőlünk. Én így értettem, ha sértő volt sorry, egyébként nem vagyok portálos...
- Déw250
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 ápr. 07, 17:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# istikovacs8 #
Nem volt trágár mivel nem írta le hanem ki lett ...ozva szal
Nem volt trágár mivel nem írta le hanem ki lett ...ozva szal
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 19, 19:02 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# surciHUN #
4. Hozzászólásodat és privát üzeneted trágár, sértegető, rágalmazó, gyűlöletkeltő, közízlést sértő tartalom nélkül fogalmazd meg.
4. Hozzászólásodat és privát üzeneted trágár, sértegető, rágalmazó, gyűlöletkeltő, közízlést sértő tartalom nélkül fogalmazd meg.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 19, 19:02 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# surciHUN #
Köszi akkor én is egy f.sz vagyok! Ja és nem viselkedtem úgy csak feldobtam 1 ötletet! Mert én megvettem a sima ls 2011-t megvettem a mezőgép pakkot megvettem az ls 2011 platinum edition-t! Szóval támogattam az ls készítőket meg a portálos srácokat is! DE ÉN CSAK ' F.SZ VAGYOK! Köszönöm! Nem is ismerjük egymást de sértegetsz lehet hogy. portál tag vagy de szerintem akkor sem kéne sértegetni másokat vagy nektek csak ez megy? Ja és megveszem a 2013-t is lehet szarra sem megyek vele a gépem véget de legalább nem töltöm le!
Köszi akkor én is egy f.sz vagyok! Ja és nem viselkedtem úgy csak feldobtam 1 ötletet! Mert én megvettem a sima ls 2011-t megvettem a mezőgép pakkot megvettem az ls 2011 platinum edition-t! Szóval támogattam az ls készítőket meg a portálos srácokat is! DE ÉN CSAK ' F.SZ VAGYOK! Köszönöm! Nem is ismerjük egymást de sértegetsz lehet hogy. portál tag vagy de szerintem akkor sem kéne sértegetni másokat vagy nektek csak ez megy? Ja és megveszem a 2013-t is lehet szarra sem megyek vele a gépem véget de legalább nem töltöm le!
- surciHUN
- Vérbeli Tag
- Kapcsolat:
# istikovacs8 #
Ha ugyan olyan f**z ként viselkedsz, mint más, akkor te is csak egy f**z vagy
szóval felejtős az ötlet...
Ha ugyan olyan f**z ként viselkedsz, mint más, akkor te is csak egy f**z vagy

-
- Új Tag
OFF!!!
Na szóval! Akkor el kezdem a mondókámat lehet ezért banolva leszek a fórumról! Lassan megjelenik az LS-2013. Mocskos módon a magyar srácok által elkészített mezőgép map plusz a gépek meg lettek osztva már régen egy torrent oldalon. De az hogy nyilvánosan megosztják 1 bizonyos oldalon nem az én dolgom de akik készítették azok biztosan tudják melyik oldalról beszélek! Éppen ideje lenne megosztani a PRO FARMOT is, válasz ként. Nekem személy szerint nem kell mert a mezőgép map is úgy akad a gépemen ahogy az meg van írva. (gépem: AMD 3000+ proci Ati 256Mb-os videokártya 512 ram) De éppen azok érdekében írok akiknek el megy a gépükön azok had élvezzék 1 kicsit az LS-t így is. Bocsánat ha ezzel megsértettem valakit! De a "mi" cuccainkat megoszthatják mi nem oszthatjuk meg másokét? Mert mi magyarok mindent elnézünk meg mindig mindenkiét tiszteletben tartjuk!
Na szóval! Akkor el kezdem a mondókámat lehet ezért banolva leszek a fórumról! Lassan megjelenik az LS-2013. Mocskos módon a magyar srácok által elkészített mezőgép map plusz a gépek meg lettek osztva már régen egy torrent oldalon. De az hogy nyilvánosan megosztják 1 bizonyos oldalon nem az én dolgom de akik készítették azok biztosan tudják melyik oldalról beszélek! Éppen ideje lenne megosztani a PRO FARMOT is, válasz ként. Nekem személy szerint nem kell mert a mezőgép map is úgy akad a gépemen ahogy az meg van írva. (gépem: AMD 3000+ proci Ati 256Mb-os videokártya 512 ram) De éppen azok érdekében írok akiknek el megy a gépükön azok had élvezzék 1 kicsit az LS-t így is. Bocsánat ha ezzel megsértettem valakit! De a "mi" cuccainkat megoszthatják mi nem oszthatjuk meg másokét? Mert mi magyarok mindent elnézünk meg mindig mindenkiét tiszteletben tartjuk!
- kalmarzoli
- Aktív Tag
- Kapcsolat:
Re: ProFarm A Halycon Mediától
Hy emberek .
Ha valakit esetleg érdekel a 2013 megjelenése előtt a ProFarm az írjon PM-et mert kint vagyok külföldön és akinek kell annak viszek 12-15 Euro közt van az ára + posta .![email [email]](./images/smilies/email.gif)
Ha valakit esetleg érdekel a 2013 megjelenése előtt a ProFarm az írjon PM-et mert kint vagyok külföldön és akinek kell annak viszek 12-15 Euro közt van az ára + posta .
![email [email]](./images/smilies/email.gif)
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 12, 18:41 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Schrödinger macskája #
Köszönöm szépen az infot.
Köszönöm szépen az infot.
- Schrödinger macskája
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 15, 10:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# gabor9108 #
Az nem megoldás. Kiadtak egy javított verziót, azt kell feltenni és jó lesz. Plusz lesz a Fliegl pótkocsikhoz egy átrakó adaptered (is).
Az nem megoldás. Kiadtak egy javított verziót, azt kell feltenni és jó lesz. Plusz lesz a Fliegl pótkocsikhoz egy átrakó adaptered (is).

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 12, 18:41 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# kimifun #
Ne viccelj velem.
LSUk fórumot elöbb böngésztem át ott azt írták ,hogy a komplett mod mappát töröljem ki akkor jó lesz.
Szóval holnap az egészet újra telepítem , remélem azzal megoldódik.
Ne viccelj velem.
LSUk fórumot elöbb böngésztem át ott azt írták ,hogy a komplett mod mappát töröljem ki akkor jó lesz.
Szóval holnap az egészet újra telepítem , remélem azzal megoldódik.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 jún. 14, 22:51 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
Üdvözletem emberek 
Nagy nehezen beszereztem a profarmot.
Egy apró bibi van a TX65ös nyuszi kukorica vágóasztalát megveszem és úgy ahogy van befagy minden.
Találkozott más is ilyen problémával?

Nagy nehezen beszereztem a profarmot.
Egy apró bibi van a TX65ös nyuszi kukorica vágóasztalát megveszem és úgy ahogy van befagy minden.
Találkozott más is ilyen problémával?
- csONGI
- Visszatérő Tag
- Kapcsolat:
# Ls2012Fan #
Úgy gondoltam hogy ezt is le lehet tölteni,mint az LS 2011,vagy 09-et,na mind1
Úgy gondoltam hogy ezt is le lehet tölteni,mint az LS 2011,vagy 09-et,na mind1
- TomeX
- Vérbeli Tag
- Kapcsolat:
# csONGI #
Ingyen sehonnan...
Halycon.de weboldalról tudod megvenni ,bár mar kapható ebay-en is , kicsit nézelődj és megtalálod.
Ingyen sehonnan...
Halycon.de weboldalról tudod megvenni ,bár mar kapható ebay-en is , kicsit nézelődj és megtalálod.
Az életben a nagy kaland ha a segged alatt van egy Trabant...
Config:Gigabyte P31-ES3G,Intel Core 2 Duo 3 GHz , 4 GB RAM ,Sapphire HD 4890 Vapor-X 1 GB,ASUS VW197 LED
Config:Gigabyte P31-ES3G,Intel Core 2 Duo 3 GHz , 4 GB RAM ,Sapphire HD 4890 Vapor-X 1 GB,ASUS VW197 LED