GTA V
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 12, 00:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: GTA V
Helló tudna nekem segíteni valaki nem megy az eredeti GTA 5 online a social klub mindig offline-ra kapcsol és mikor el indítom mindig ugyan akkora méretű frissítést szed le.
- Schrödinger macskája
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 15, 10:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Válasz "GreenStar" üzenetére:
Akkor kell egy menekülő autó is, amit viszont nem jelez sehol, csak ha egy 4-5 ajtós autóban ülsz. Elrejted valahol és felhívod valamelyik másik karaktert (írja elvileg hogy kit). Viszont bugos kicsit a küldetés (ha azóta nem javították), amikor fel kell törni a páncélautót vagy gránátvetőt használj, vagy a vontatóból dobd rá a sticky bombot. Különben lefagy amikor a vége felé Michaelre akar váltani.
Akkor kell egy menekülő autó is, amit viszont nem jelez sehol, csak ha egy 4-5 ajtós autóban ülsz. Elrejted valahol és felhívod valamelyik másik karaktert (írja elvileg hogy kit). Viszont bugos kicsit a küldetés (ha azóta nem javították), amikor fel kell törni a páncélautót vagy gránátvetőt használj, vagy a vontatóból dobd rá a sticky bombot. Különben lefagy amikor a vége felé Michaelre akar váltani.
- GreenStar
- Vérbeli Tag
- Kapcsolat:
Válasz "Schrödinger macskája" üzenetére:
Nem tudom már melyik, de a 33-as már megvan, és úgy emlékszem a maszkokat megvettem, de most nem ír semmi pontot hova menjek, vagy valami, vagy melyikkel kell csinálnom a küldetést...
Nem tudom már melyik, de a 33-as már megvan, és úgy emlékszem a maszkokat megvettem, de most nem ír semmi pontot hova menjek, vagy valami, vagy melyikkel kell csinálnom a küldetést...
/Claas Tucano 450/ Deutz-Fahr Agrotron MK3 165, M650, 5130TTV, 6160, 5130P/ Fendt312/ Belarus820/
https://www.youtube.com/channel/UC-Id6G ... LXtwR0nvUA
Mercedes-es szív, Lexion-os lélek, Kombájnos leszek amíg élek!

- Schrödinger macskája
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 15, 10:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Válasz "GreenStar" üzenetére:
Ha a Blitz Play küldetés, akkor be kell szerezni az overálokat (boiler suit) és a maszkokat. Előbbi bármelyik Ammu-Nation-ben van (bejárat után jobbra), utóbbit pedig jelöli a térképen. Bár elvileg küldetésként írja, hogy oda kell menni.

Ha a Blitz Play küldetés, akkor be kell szerezni az overálokat (boiler suit) és a maszkokat. Előbbi bármelyik Ammu-Nation-ben van (bejárat után jobbra), utóbbit pedig jelöli a térképen. Bár elvileg küldetésként írja, hogy oda kell menni.

- GreenStar
- Vérbeli Tag
- Kapcsolat:
Hali!
Segítséget szeretnék kérni, kb június óta nem játszottam a játékkal, a 33 dik küldetésnél hagytam abba. Egy ideje semmi küldetést nem ír és nem tudom hogy most mit is kéne pontosan csinálni, random event-ket vagy vigyem őket szórakozni vagy várni kell??? Szóval elakadtam...
Előre is köszönet!
Segítséget szeretnék kérni, kb június óta nem játszottam a játékkal, a 33 dik küldetésnél hagytam abba. Egy ideje semmi küldetést nem ír és nem tudom hogy most mit is kéne pontosan csinálni, random event-ket vagy vigyem őket szórakozni vagy várni kell??? Szóval elakadtam...
Előre is köszönet!
/Claas Tucano 450/ Deutz-Fahr Agrotron MK3 165, M650, 5130TTV, 6160, 5130P/ Fendt312/ Belarus820/
https://www.youtube.com/channel/UC-Id6G ... LXtwR0nvUA

-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2013 dec. 27, 18:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Válasz "Boyka" üzenetére:
Egy próbát megér, mivel rohadt jól lett optimalizálva a játék. Talán esély is van rá, hogy elfut..
Egy próbát megér, mivel rohadt jól lett optimalizálva a játék. Talán esély is van rá, hogy elfut..

Alaplap:ASUS P8H61-MX USB 3.0 | Memória:KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz KVR16LN11/4 | Videókártya:GIGABYTE GT630 2GB DDR3 GV-N630-2GI | Processzor:INTEL i5 3350P 4 MAG 3.1GHz | HDD:Western Digital 1.0TB 64MB Sata III | Táp: CHIEFTEC CTG-400-80P
- Boyka
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 szept. 20, 08:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok 2 GB ramom van szerintetek futna a játék a gépemen ettől függetlenül??
- Ferike50
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 10:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Scany
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 16, 14:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2013 szept. 16, 11:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok most raktam fel a játékot 2 olyan gondom van hogy nem tölti be a világot játék közben de Mostmár a story módot sem tölti be mi lehet a gond? Új a kártya és a legfrissebb driver van fent. Köszi a válaszokat.
- Ferike50
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 10:21 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Ferike50
- Vérbeli Tag
- Ferike50
- Vérbeli Tag
- [xXMgPatrikXx]
- Új Tag
- Csatlakozott:2014 feb. 23, 09:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Ferike50
- Vérbeli Tag
- Ferike50
- Vérbeli Tag
-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2013 szept. 04, 22:22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Alaplap:MSI MAG Tomahawk Z390|Memória:Corsair Vengeance RGB Pro 16Gb 3000MHz|Videókártya:ASUS TUF RTX 3070 OC|Processzor:Intel Core I9 9900KF + Corsair H105i|Thermaltake View 71 Tempered Glass Edition|Samsung 850 EVO 120Gb SSD (rendszer) + WD Caviar Green 2TB Sata 3 +Hitachi 500Gb 7200rpm Sata II(torrent) + Hitachi 120Gb 5400rpm Sata külső HDD|Táp:CHIEFTEC CTG 600W 80p | Galaxy Note 10+
- Ferike50
- Vérbeli Tag
-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2013 szept. 04, 22:22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Alaplap:MSI MAG Tomahawk Z390|Memória:Corsair Vengeance RGB Pro 16Gb 3000MHz|Videókártya:ASUS TUF RTX 3070 OC|Processzor:Intel Core I9 9900KF + Corsair H105i|Thermaltake View 71 Tempered Glass Edition|Samsung 850 EVO 120Gb SSD (rendszer) + WD Caviar Green 2TB Sata 3 +Hitachi 500Gb 7200rpm Sata II(torrent) + Hitachi 120Gb 5400rpm Sata külső HDD|Táp:CHIEFTEC CTG 600W 80p | Galaxy Note 10+
- Ferike50
- Vérbeli Tag