Megnéztem ezt a videót. A szimulációkat kissé óvatosan használják.matepeti írta: ↑2016 aug. 23, 20:55[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dl7fxCxqaLM[/youtube]
tudom,hogy ez nem az Fs17 de nézzetek meg egy gameplayt PURE FARMING 17 nevezetű játékról
remélem nem gond![]()
Pure Farming 17
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2020 jún. 11, 12:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Adminisztrátor
- Csatlakozott:2012 márc. 07, 22:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Pure Farming 17
Angyal véresőtől rozsdás álomkaszaboló fogaskerekek őrlik maradék gondolataimat.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2016 aug. 23, 20:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Pure Farming 17
Válasz "Egedi" üzenetére:
Igen ebben igazad van de ahogy én elnézem a felépítése az tiszta farming simulator,hát nem tudom elég érdekes kicsit az fs és az agrar simulator keveréke
Igen ebben igazad van de ahogy én elnézem a felépítése az tiszta farming simulator,hát nem tudom elég érdekes kicsit az fs és az agrar simulator keveréke

Mezőgazdaság az nem csak egy szakma,az egy élet!
-
- Új Tag
- Kapcsolat:
Re: [FS 17] - Infók A Játékról
Válasz "Egedi" üzenetére:
Mielőtt leírnád,ez a játék jövő év márciusában fog megjelenni ha jól tudom. Addig meg még igen sok idejük van fejlesztetni.
Mielőtt leírnád,ez a játék jövő év márciusában fog megjelenni ha jól tudom. Addig meg még igen sok idejük van fejlesztetni.
-
- Új Tag
- Tartózkodási hely:Bicsérd [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: [FS 17] - Infók A Játékról
Válasz "matepeti" üzenetére:
Szerintem ez a Pure Farming gameplay alapján elbújhat az FS mellett. Nem mondanám konkurenciának :\![uzi [uzi]](./images/smilies/b_uzi.gif)
Szerintem ez a Pure Farming gameplay alapján elbújhat az FS mellett. Nem mondanám konkurenciának :\
![uzi [uzi]](./images/smilies/b_uzi.gif)
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2016 aug. 23, 20:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pure Farming 17
tudom,hogy ez nem az Fs17 de nézzetek meg egy gameplayt PURE FARMING 17 nevezetű játékról
remélem nem gond