Agrar Simulator
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 okt. 24, 08:31 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# zoli1995 #
A pénzedet és az időt a PAUSE BREAK gombal tudod megnézni.A szalmák eltünnek maguktól és nő a trágya is.
A pénzedet és az időt a PAUSE BREAK gombal tudod megnézni.A szalmák eltünnek maguktól és nő a trágya is.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 11, 15:33 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 11, 15:33 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
Re: Agrar Simulator
Sziasztok
Megvettem a agrar simulator historical változatát és volna egy -két kérdésem :
1. Hol tudom megnézni hogy mennyi pénzem van?
2. Az állatok etetése hogy működik addig tudom hogy a bálát meg a terményt arra a fa állványzatra kell tenni és ha oda teszem utána mit kell vele csinálni majd elfogy magától ( azt tudom hogy be kell hajtani először a állatokat )
Válaszotok előre is köszönöm
Megvettem a agrar simulator historical változatát és volna egy -két kérdésem :
1. Hol tudom megnézni hogy mennyi pénzem van?
2. Az állatok etetése hogy működik addig tudom hogy a bálát meg a terményt arra a fa állványzatra kell tenni és ha oda teszem utána mit kell vele csinálni majd elfogy magától ( azt tudom hogy be kell hajtani először a állatokat )
Válaszotok előre is köszönöm

-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 10, 10:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Szerintem a legjobban optimalizálható eddig az Agrar Simulator 2012, ezért vettem meg ezt, ha valaki akar jöhet multizni, csak irjon PM-et!
- kollergames
- Kitiltva
- Tartózkodási hely:hát hól? persze hogy a fórumon :lol: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- mj111
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- kollergames
- Kitiltva
- Tartózkodási hely:hát hól? persze hogy a fórumon :lol: [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
üdv!
abba szeretnék segítséget kérni hogy az agrár simulator 2013 mér akad?
4giga ram 1gigás videó kártya 5ghz ???
abba szeretnék segítséget kérni hogy az agrár simulator 2013 mér akad?
4giga ram 1gigás videó kártya 5ghz ???
- Nagyparaszt
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 aug. 13, 20:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- NOVIP
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 okt. 23, 17:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Valaki segitene?? 
Hogy kell az Agricultural simulator 2013-ban beülni a gépbe?
Előre is köszi!
Üdv.: Novip

Hogy kell az Agricultural simulator 2013-ban beülni a gépbe?
Előre is köszi!

Üdv.: Novip
A háború csak azoknak szép, akik nem élték át!
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 okt. 24, 08:31 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# spongyabob #
Nagyszerü! Este 8-9 körül érek rá.Ha megfelel.Skype-om van: kalika1975
Nagyszerü! Este 8-9 körül érek rá.Ha megfelel.Skype-om van: kalika1975
- spongyabob
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Kisláng [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
Agricultural Simulator Historical Farming játékkal foglalkozik valaki?Engem érdekelne a multis része,de nincs senki akivel kipróbálhatnám.Ha valaki jelentkezne kérem jelezzen vissza.Köszönöm.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 okt. 28, 08:36 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Boyka
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 szept. 20, 08:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ebben amiben az új gépek vannak ebben is ugyanolyan a szántás mint a historykosban ???
- dimre
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 jún. 21, 21:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Magyar üzletben még nem láttam.
Shop:
Letöltés: http://www.gamersgate.com/DD-AS2013/agricultural-simulator-2013
Kipróbáltam a virágbolti verziót, gyönyörűen kidolgozott táj, gépek, viszont kezelhetőség szempontjából nehézkes.
A dinamikus talajról annyit, hogy az első kanyarodáskor felborultam. Grafika szép, maxon lelassult a játék, pedig erőművem van. Az irányítás miatt nekem idegesítő, ha olyan lenne mint az LS akkor nyerő volna.
Shop:

Kipróbáltam a virágbolti verziót, gyönyörűen kidolgozott táj, gépek, viszont kezelhetőség szempontjából nehézkes.
A dinamikus talajról annyit, hogy az első kanyarodáskor felborultam. Grafika szép, maxon lelassult a játék, pedig erőművem van. Az irányítás miatt nekem idegesítő, ha olyan lenne mint az LS akkor nyerő volna.
-
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Most éppen itt. [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# dimre #
Ebben már megvan a dinamikus talaj !
Ebben már megvan a dinamikus talaj !
- dimre
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 jún. 21, 21:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- dimre
- Aktív Tag
- 1nagyur
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Marcali [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Joker #
Tessék azt hiszem ez a 2011 demoja 2012-s nem találtam
Letöltés: http://www.gamefront.com/files/17725338/agrar_simulator_2011_demo_v1103.zip
Tessék azt hiszem ez a 2011 demoja 2012-s nem találtam

Kérj bármilyen mod linket ha tudom megszerzem kivéve a VIP és WIP
- Joker
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 máj. 27, 15:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Valaki belinkelné nekem az Agricultural Simulator Historical Farming-demoját
Előre is köszi!
Valaki belinkelné nekem az Agricultural Simulator Historical Farming-demoját
Előre is köszi!

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 25, 19:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
http://images7.gry-online.pl/galeria/galeria_duze3/1552309187.jpg http://images7.gry-online.pl/galeria/galeria/1720581218.jpg
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 25, 19:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
http://www.youtube.com/watch?v=bJwPn8SCE7k kiváncsi leszek föleg a dinamikus talaj miat, az ls13 igy kellet volna fejlödni akkor verhetetlen lenne traktor simulatorok köszt.
![taps [taps]](./images/smilies/taps.gif)
- Deny
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Somogy megye [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# jamal52 #
Szerintem te a minimum grafikát használtad mert ez elég komoly grafikával rendelkezik viszont nekem sem tetszik de a fantáziámat mozgatja ez a régi fajta gépek!

Szerintem te a minimum grafikát használtad mert ez elég komoly grafikával rendelkezik viszont nekem sem tetszik de a fantáziámat mozgatja ez a régi fajta gépek!

'Öreg ne pampogjon nekem, mert a végén megfejelem!'
https://www.facebook.com/AgrarLovagok?ref=hl
https://www.facebook.com/AgrarLovagok?ref=hl
- jamal52
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 19:00 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hali már nem azért de ez a game nagyon ellett cseszve grafikailag mert ezt még az ls11 is übereli meg az egész egy nagy trágya én a AS12-vel játszottam de nem nyerte el tetszésem és nem tudom mit lehet ebbe a gamébe szeretni. De ez csak az én véleményem.
Ne küldjetek kéregetős pm-eket!!!
-
- Új Tag
http://www.youtube.com/watch?v=EVbSnn_5bt8 agrar simulator 13 játék nagyon veri az ls 13 ,a dinamikus talaj miat és még modolni is lehet
.
.
![eljen [eljen]](./images/smilies/eljen.gif)
- mj111
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# trevil #
Ne csak a képet nézd.Olvass is .Csak egy hsz-el van lejjebb a válasz.
Ne csak a képet nézd.Olvass is .Csak egy hsz-el van lejjebb a válasz.
"Mi egy vérből valók vagyunk!"
- spongyabob
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Kisláng [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 05:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# spongyabob #
Hali enek a játéknak mi a gépigénye? meg mi a pontos neve? köszi
Hali enek a játéknak mi a gépigénye? meg mi a pontos neve? köszi
- spongyabob
- Aktív Tag