Euro Truck Simulator 2
- zsolt22222
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Éberhard SK [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nekem a teljes vezio van 

- Gadányi Zsivány
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Gadány CITY [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Euro Truck Simulator 2
# Monkey #
Akkor sajnos nem tudok segíteni, de ez nálam bevált
Akkor sajnos nem tudok segíteni, de ez nálam bevált
John Deere Z Serie Fan
2x MTZ 80, MTZ 50, x2 John Deere 4650, Deutz Fahr Agrotron K610, John Deere 2054
2x MTZ 80, MTZ 50, x2 John Deere 4650, Deutz Fahr Agrotron K610, John Deere 2054
-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 18:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Gadányi Zsivány #
nekem sehogy sem engedi :S
nekem sehogy sem engedi :S
-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 18:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Solyom66 #
Valami olyasmit ír hogy az ingyenes próba lejárt vagy mi a tököm!!
Aztán hiába írom be a a kódot nem fogadja el :S
Valami olyasmit ír hogy az ingyenes próba lejárt vagy mi a tököm!!
Aztán hiába írom be a a kódot nem fogadja el :S
- Gadányi Zsivány
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Gadány CITY [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Monkey #
Szerintem az lehet a gondod hogy ki írja hogy a demó véget ért, nem?Hogyha az akkor írd be újra a kódot és kész.Nálam is ezt csinálja de kb. óránként bekell írni újra.Mielött beírnád lépj ki és inditsd el újra és úgy írd be, mert különben nem engedi
Szerintem az lehet a gondod hogy ki írja hogy a demó véget ért, nem?Hogyha az akkor írd be újra a kódot és kész.Nálam is ezt csinálja de kb. óránként bekell írni újra.Mielött beírnád lépj ki és inditsd el újra és úgy írd be, mert különben nem engedi
John Deere Z Serie Fan
- Gadányi Zsivány
- Aktív Tag
John Deere Z Serie Fan
- zsolt22222
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Éberhard SK [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Monkey #
Te a demot huztad le?
Te a demot huztad le?
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 10:16 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Vérbeli Tag
Ti tudtok még játszani a játékkal?
- ÁdyBoys
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Pest megye,VAspádosdi mellett vasharasztikás és bugyikörtészet után lévő faluban. [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Monkey #
Neked milyen a géped?
Neked milyen a géped?
PC: Gigabyte x58-UD5 s1336 Intel core i7 960 3.2GHZ 8mb cache 4mag/8szál,Cooler master tx3 evo,Asus DC hd6850 OC*,Chieftec GPS-500w,8GB corsair 1333mhz (2x4GB) Venegance,WD 500GB,Thermaltake Element T 9001 ház
- utazó
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 13:43 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Scany
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 16, 14:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- utazó
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 13:43 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
# Scany #
A billentyűzet kiosztásnál kell hozzárendelni , el telt vagy húsz perc mire én is rájöttem
Elég pozitív élményeim vannak evvel a szimulátorral , nem semmi a grafika. Az eső szimulációja tetszik a legjobban

A billentyűzet kiosztásnál kell hozzárendelni , el telt vagy húsz perc mire én is rájöttem

Elég pozitív élményeim vannak evvel a szimulátorral , nem semmi a grafika. Az eső szimulációja tetszik a legjobban

- zsolt22222
- Aktív Tag
Mikor fog elindulni már ez a munkás van kamionja is be van állítva minden de állandóan pihen ez van kiírva Nekem meg az h úton
-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 15:55 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- zsolt22222
- Aktív Tag
# Scany #
Ja értem azt hittem h Nekem kell beállítani
Ja értem azt hittem h Nekem kell beállítani
-
- Vérbeli Tag
-
- Vérbeli Tag
-
- Vérbeli Tag
# ÁdyBoys #
Fasza képek
Szerintem nekünk egyforma erős gépünk van mert nekem is annyi szokott lenni az fps mind városban mind az autópályán és a mellék utakon
Fasza képek
Szerintem nekünk egyforma erős gépünk van mert nekem is annyi szokott lenni az fps mind városban mind az autópályán és a mellék utakon
- ÁdyBoys
- Visszatérő Tag
- Tartózkodási hely:Pest megye,VAspádosdi mellett vasharasztikás és bugyikörtészet után lévő faluban. [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nekem hatalmas nagy meglepetés volt ez a játék hiszen én is nagy ETS1-2 fan vagyok.
Teljesen bele lehet merülni abba a hitbe ha lehet így fogalmazni hogy felépítesz egy fuvarozó vállalatot hogy pl.: 5400 euroért mehetsz dolgozni ha van kamionod,akkor ez a hitel dolog is nagyon ott van,így kevesebben lesznek azok akik átírnák az összeget mint sem hogy törlesztenek stb..
Még az én Tescos kormányommal is élvezhető.
Maximum beállításon városban picit lement (20-30fps) viszont utakon már 55-60 fps volt a jellemző.

És végül a saját gépem

Teljesen bele lehet merülni abba a hitbe ha lehet így fogalmazni hogy felépítesz egy fuvarozó vállalatot hogy pl.: 5400 euroért mehetsz dolgozni ha van kamionod,akkor ez a hitel dolog is nagyon ott van,így kevesebben lesznek azok akik átírnák az összeget mint sem hogy törlesztenek stb..
Még az én Tescos kormányommal is élvezhető.
Maximum beállításon városban picit lement (20-30fps) viszont utakon már 55-60 fps volt a jellemző.

És végül a saját gépem

PC: Gigabyte x58-UD5 s1336 Intel core i7 960 3.2GHZ 8mb cache 4mag/8szál,Cooler master tx3 evo,Asus DC hd6850 OC*,Chieftec GPS-500w,8GB corsair 1333mhz (2x4GB) Venegance,WD 500GB,Thermaltake Element T 9001 ház
- Scany
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 16, 14:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
van kormányom és tudok vele kanyarodni de gázt adni meg fékezni nem tudok mért?(pedálos gáz meg fékem van)
- Scany
- Vérbeli Tag
- Scany
- Vérbeli Tag
# zsolt22222 #
fogadsz sofőrt veszel neki kamiont és várjá párpercet és kap fuvart asztán meg hosza a lét neked enyi ha kell képben is megmutatom ha nem világos
fogadsz sofőrt veszel neki kamiont és várjá párpercet és kap fuvart asztán meg hosza a lét neked enyi ha kell képben is megmutatom ha nem világos
-
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 15:55 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- tzs1
- Vérbeli Tag
- Kapcsolat:
A tudás megosztása nem bűn! FENDT,JD,MTZ, AUDI 4 EVER!
Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye...
Ha a kacsa nem tud úszni akkor nem a víz a hülye...
- zsolt22222
- Aktív Tag
Pls valaki már segitsen:(
- zsolt22222
- Aktív Tag
# Boyka #
Ez mind megvan
De rá megyek arra fuvarra ahol má van kaminod és mehetsz és akor én megyek nem a soforom ![falbaveri a fejét [falbav]](./images/smilies/falbav.gif)
Ez mind megvan

![falbaveri a fejét [falbav]](./images/smilies/falbav.gif)
- Boyka
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 szept. 20, 08:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- zsolt22222
- Aktív Tag
Valaki legyen szíves magyarrázza el h kell a munkást uzembe helyezni h o is dolgozon? 

- Admin
- Adminisztrátor
- Csatlakozott:2012 jan. 31, 18:11 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2 topik!
Mivel jó pár LS fan játszik az ETS2-vel, ezért azok kedvéért nyitottam ezt a topikot!
Ide írjatok mindent ami ETS2 és itt segíthetek egymásnak.
A fórumszabályok erre a topikra is ugyan úgy érvényesek! TILOS A WAREZ!!
Mivel jó pár LS fan játszik az ETS2-vel, ezért azok kedvéért nyitottam ezt a topikot!
Ide írjatok mindent ami ETS2 és itt segíthetek egymásnak.
A fórumszabályok erre a topikra is ugyan úgy érvényesek! TILOS A WAREZ!!