Olyan kérdésem lenne, hogy állítottam a belső kamerán, és most ha belülnézetre nyomok, akkor alapból hátrafelé nézve rak be.
GE-be a koordináták 0, 180, 0-án állnak.
Mit kellene átálltani?
Rakj be egy képet ide, milyen felépítésben (mappa rendezésben) van a módod.
Rossz mappából töltené be a textúrát. Vagy ékezetes, vagy (ami valószínűbb) a meghajtódon van megadva a textúra (pl: D:/Modok/MTZ/Textura/diffuse.dds).Lajos98 írta: ↑2020 okt. 10, 17:54Sziasztok!
Átkovertáltam FS15-ből 17-be egy MTZ 892.2-t és néhány helyen fehér, nem látja a textúrákat, viszont a Giants Editor meg látja.
Ezt írja ki hogy "Loading file with invalid case..." . Hangja sincsen a traktornak.
Tudna nekem valaki segíteni hogyan lehet elhárítani a hibát?
Előre is köszönöm.
Szép estét!
Szvsz. az xml-ben kell megkeresned az ide vonatkozó sort, lehetséges, hogy ott van elforgatva a kamera (rotation)
Adrian998 írta: ↑2020 ápr. 23, 12:01Sziasztok!
Még régebben vettem meg az FS17-et DVD-n, most telepítettem. Hibátlanul működik, de modokat egyszerűen nem tudok hozzáadni. Hiába másolom be a mappába ahova kell, szinte alig van olyan mód (100-ből max 1-2) ami működik. Valakinek van tippje, hogy miért nem működhet?![]()
![]()
Szia ,szép estét!
dataS/scripts/vehicles/specializations/Trailer.lua
Srácok nekem az is elég lenne ha valaki megmondaná,hogy hol találom ezt a trailer.lua-t.lenartf írta: ↑2020 jan. 13, 19:23Sziasztok,szép estét mindenkinek!![]()
Valaki találkozott már ilyen -Games/FarmingSimulator2017/mods/Mercedes_1632/Mercedes_1632.i3d (196.41) ms
Error: Running LUA method 'update'.
dataS/scripts/vehicles/specializations/Trailer.lua(158) : attempt to index a nil value- hibával?
Szerintetek mi ez?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó