[FS 19] - Kérdések, Vélemények A Játékról
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2020 márc. 23, 18:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Haverom megvenné a játékot az epic games-en a premium le van árazva.
Ha ő most megveszi azt én nekem meg a steam-es van és pl: nekem a rottne meg grimme dlc nincs is meg de neki meglenne attól tudnánk multizni együtt?
Régen tudom alapjáték meg minden dlc-nek egyezni kellett, hogy tudjunk egymással játszani. Gondolom ez azóta se változott.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Haverom megvenné a játékot az epic games-en a premium le van árazva.
Ha ő most megveszi azt én nekem meg a steam-es van és pl: nekem a rottne meg grimme dlc nincs is meg de neki meglenne attól tudnánk multizni együtt?
Régen tudom alapjáték meg minden dlc-nek egyezni kellett, hogy tudjunk egymással játszani. Gondolom ez azóta se változott.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2021 jan. 19, 17:52 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: [FS 19] - Kérdések, Vélemények A Játékról
Sziasztok! Esetleg valaki tudna nekem segíteni 17-es pótkocsit átvinni 19-be? Előre is köszi!
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2020 dec. 24, 20:24 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok fs 19 hez lenne kérdésem patent ül müködik a játék de mikor ki akarok lépni és el kezd menteni akkor ojan mindha megfagyna és csak tölt folyamat mi lehet az oka? Válaszokat előre is köszi
- regie
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:itt-ott [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok,
valaki tudna tippet adni milyen gamer laptop-ban lenne érdemes gondolkodni, ha a cél elsősorban FS19 moddolása és játék?
Köszönöm
valaki tudna tippet adni milyen gamer laptop-ban lenne érdemes gondolkodni, ha a cél elsősorban FS19 moddolása és játék?
Köszönöm
Ezzel tolom: Massey Ferguson 8450, Case-IH CX 90, VW Scirocco MKIII
msn/e-mail: regie_ls@hotmail.hu skype: live:regie_ls
msn/e-mail: regie_ls@hotmail.hu skype: live:regie_ls
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2020 jún. 03, 10:22 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok! Én egy amatőr kedvelő vagyok a játékban és kezdő. Megvettem a játékot és nagyon tetszik. Most töltöttem le a frissítést. Azt hova kell másolni a letöltés mappából?
A másik kérdésem, ha letöltök akár innen az oldalról is egy modot- annak a zip-file hova csomagolom ki?
Előre is köszi a válaszokat!
A másik kérdésem, ha letöltök akár innen az oldalról is egy modot- annak a zip-file hova csomagolom ki?
Előre is köszi a válaszokat!

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2019 dec. 05, 09:52 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
https://www.farming-simulator.com/mod.p ... tle=fs2019
Tessék!! Ma meg is jelent!! Teljesen ingyenes!!
Tessék!! Ma meg is jelent!! Teljesen ingyenes!!
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
HP Omen gamer laptop https://ipon.hu/magazin/cikk/hp-omen-15-egy-jo-omen
Ha valami nem tetszik lehet durrogni, mint az olajkályha nyócason.
borsod-heves, többi keves!
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 jún. 20, 13:27 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Több helyen láttam már, hogy lesz valami krone dlc. Azt láttam, hogy FS17-hez volt, de olyat olvastam valahol, de most nem találom, hogy lesz április elején FS19-hez is.
Tud erről valaki valami érdemi infót?
Üdv mindenkinek!
Több helyen láttam már, hogy lesz valami krone dlc. Azt láttam, hogy FS17-hez volt, de olyat olvastam valahol, de most nem találom, hogy lesz április elején FS19-hez is.
Tud erről valaki valami érdemi infót?
Üdv mindenkinek!
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2019 szept. 11, 16:52 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Küldök egy linket. Erre tudja valaki a választ?
Engem is érdekelne ^^
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakoz ... szallitani
Küldök egy linket. Erre tudja valaki a választ?
Engem is érdekelne ^^
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakoz ... szallitani
- Boyka
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 szept. 20, 08:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Szia, ha 1000re vonatkozna akk is 62400 eurot kellet volna kapnom sehogy nem jön ki belőle 600 akármit csinalok nem jön össze a 20010 euró és a 600as ár de raktam be 10000 litert és 2000 eurot kaptam... uh nem értem
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2013 máj. 19, 07:24 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Szia!
Az ár nem véletlenül 1000 literre vonatkozik???
Valahol írja, az áraknál!
- Boyka
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 szept. 20, 08:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok, tudja valaki h miért van h 600 euro ár mellet 104000 liter silóért 20010 eurot kaptam a biogázüzemben?? mitől lehet?? időpörgetés miatt?? kiszámoltam 60 valahány ezret kelet volna kapjak
-
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Asztal alatt [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- Boyka
- Vérbeli Tag
Sziasztok, olyan problémám van h nem tapossa ki a füvet a traktor meg semmi pedig az árpát meg bármi termést igen... mit kéne be allítanom ahhoz h a füvet is ki tapossa.. a növény megsemisítés be van kapcsolva. Eredetia játék am!!!
-
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 05:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nem kotorászok benne
csak ezt tetem ide de mindegyik így jelenik meg
Mert most a Giants editorhoz is kell már az eredeti játék?
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2014 júl. 08, 09:28 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nincs egy napja kint a mod, de te már kotorászol benne. Mindezt nem eredeti farminggal. Csak gratulálni tudok

nry
Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 Gaming 2GB/ 16GB Corsair XMS3 LP
Desktop #1 ASRock Fatality Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 Gaming X 6GB /16GB 3000mhz Corsair Vengeance
https://www.facebook.com/NotreadyFS
Desktop #1 ASRock Fatality Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 Gaming X 6GB /16GB 3000mhz Corsair Vengeance
https://www.facebook.com/NotreadyFS
- miklós gazda
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Tolna megye Bölcske [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Attól hogy nem eredeti mi mástól lenne

Agro-Bölcske Zrt ahol az élet sose áll meg
https://www.youtube.com/user/Mgmiki1
https://www.facebook.com/mgphotoandvideo/
https://www.youtube.com/user/Mgmiki1
https://www.facebook.com/mgphotoandvideo/
-
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 09, 05:46 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok
Csak nálam rósz a Giants Editor? Mit kel állítani hogy jó legyen?
![Kép]()
![Kép]()
Csak nálam rósz a Giants Editor? Mit kel állítani hogy jó legyen?
-
- Aktív Tag
- mj111
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
"Mi egy vérből valók vagyunk!"
-
- Aktív Tag
- mj111
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eredeti a játék?Ha igen frissítetted?
"Mi egy vérből valók vagyunk!"
-
- Aktív Tag
Sziasztok ez miért van?
Van egy vető gép is ami eleve a játékban van ott is a kerekei látszanak
Meg nagyon sok mod meg sem jelenik
Valami ötlet?
![Kép]()
![Kép]()
Van egy vető gép is ami eleve a játékban van ott is a kerekei látszanak
Meg nagyon sok mod meg sem jelenik
Valami ötlet?
- marci112233
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:Szabolcs-Szatmát-Bereg-megye.- Mérk [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Talán azért nem teszik át mert nem olyan egyszerű, mint azt sokan hiszik. Másrészt a sok kéregetések miatt el is hiszem ha valaki csinál egy hibamentes mod-ot akkor nem biztos meg fogja osztani. Ezt mindenki maga dönti el, hogy megosztja vagy nem, ha pedig nem így járt az ember.Nandikusz írta: ↑2019 jan. 04, 20:25Sziasztok.
Nem tudja valaki mi lehet az oka annak hogy FS19 be még rendes MTZ pack nem került át konvertálásra?
Ennyire nehéz át tenni a modokat? Vagy már a modderek meg unták a játékot?
Alig van át rakva mod.![]()
Pedig sokan örülnénk már egy jó 892 esnek vagy 820 asnak vagy öreg 82.1 esnek ha át tennék vagy akár arra az egész MTZ pakkra ami meg jelent 17esbe volt benne egy csomó MTZ.
De jöhetnének a Régi Claas Dominátorok is.
Alali pack is jó lenne. Rába sincs. Ifa sincs. Régi Tárcsák is kellenének.
Biztos nehéz meló lehet.
Amúgy a játék még nem olyan rég jelent meg. Várj még pár hónapot, és a 19-ben is lesz MTZ az biztos. 17-hez sem volt eleinte, hanem szép fokozatosan jöttek a játékhoz.
My Desktop PC:GIGABYTE GA-Z170-D3H,Intel Corei5 6600,Cooler Master Hyper 212EVO,2x4GB DDR4 2133MHz RAM,MSI Geforce GTX1060 GamingX6GB,120gb Samsung 840EVO SSD,2x500GB WesternDigital HDD,Cooler Master CM690III ház,FSP HydroG 650W táp,LG 22MP57VQ-P monitor.
Gépeink:Zetor 16145, Massey Ferguson 7614,Massey Ferguson 5611,Zetor 8541 Proxima Plus,Zetor K25,Massey Fergusson Activa 7345S,O&K MH CITY
Gépeink:Zetor 16145, Massey Ferguson 7614,Massey Ferguson 5611,Zetor 8541 Proxima Plus,Zetor K25,Massey Fergusson Activa 7345S,O&K MH CITY
- Nandikusz
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2014 jan. 03, 18:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok.
Nem tudja valaki mi lehet az oka annak hogy FS19 be még rendes MTZ pack nem került át konvertálásra?
Alig van át rakva mod.
Pedig sokan örülnénk már egy jó 892 esnek vagy 820 asnak vagy öreg 82.1 esnek ha át tennék vagy akár arra az egész MTZ pakkra ami meg jelent 17esbe volt benne egy csomó MTZ.
Biztos nehéz meló lehet.
Alig van át rakva mod.

Biztos nehéz meló lehet.
Bitfenix Nova TG, Chieftec 650w táp, Asus P8 alaplap, Intel Core i7 3770, 256SSD, 512HDD, 4*4 16gb DDR3 1600MHZ Corsair ram, Nvidia Gigabyte GTX970 

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2017 jan. 04, 19:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2017 jan. 04, 19:56 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dokumentumok-My Games-Farming Simulator2019-game megnyitod szerkesztővel pl notepad++ és át írod <console enable="false"/> falset át írod true-ra <console enable="true"/> így és a játékban F2 vel jeleníted meg.
-
- Új Tag
Beállítottam a grafikát úgy ahogy a képen van fix 30 fps de folyamatosan mikrolagg van fix 30 fps nél is akadnia kellene?
-
- Új Tag
Ha jol tudom a 970 erősebb mint az 1050. Nálam olyan baj van ahogy leesik az fps 58-59 vagy 50 re már akad is a játék. Általában nagyon gyorsan ugrál pl 58-59 között ezt nem értem. még közepes beállításnál is. RX 580 elég lenne? FreeSync es monitorom van ezt elvileg tudja az 580 vagyis az amd kártyák ha jól tudom.