Köszönöm!
[FS 19] - Segítség Kérő
- s.geri
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 15:57 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Gigabyte H310M DS2 2.0 alaplap CPU: 9th Generation Intel® Core™ i5-9400F Processor 4.10 GHz RAM:DDR4 KINGMAX 16GB 2666 MHz. Táp:Chieftec 500W HDD:wd 750gb green power 64mb VGA:XFX Radeon RX 580 8GB GDDR5 256bit .
- boky84
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:"magamon kívül általában" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
- zjozsi
- Aktív Tag
- Tartózkodási hely:Sopron [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: [FS 19] - Segítség Kérő
Print screen aztán a My games-Dokumentumok-FS2019-screenshot mappában találod a képeket
ASRock-960GM-VGS3-FX AMD FX-4300 Qad-Core RAM:12GB DDR3 Geforce GTX 1050 TI 4GB GDDR5.
- s.geri
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 15:57 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Üdv! Ki milyen programmal fotóz a játék közben amivel nem romlik a kép minősége ?
Gigabyte H310M DS2 2.0 alaplap CPU: 9th Generation Intel® Core™ i5-9400F Processor 4.10 GHz RAM:DDR4 KINGMAX 16GB 2666 MHz. Táp:Chieftec 500W HDD:wd 750gb green power 64mb VGA:XFX Radeon RX 580 8GB GDDR5 256bit .
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 feb. 20, 22:43 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
üdv !
tesztelgetem meg nézegetem !
nem biztos a tolólap !!!
mert a lehelyezhető silótarolókba nem engedi túrni a silót !
csak a bga silótarolóban engedi nekem úgy hogy kicsit érdekes

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2016 márc. 01, 13:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Szevasz!
nos ezt mi is tapasztaltuk sajnos

A tolólapok nem működnek, rakodóval lehet mozgatni a szecskát - silót a tolólap egyenlőre bugos lehet
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 dec. 03, 17:23 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Valaki tudna abban segiteni hogyan tudnék FS17-ből gépeket átrakni Fs19-be?
Előre is köszönöm a segitséget!
Valaki tudna abban segiteni hogyan tudnék FS17-ből gépeket átrakni Fs19-be?
Előre is köszönöm a segitséget!

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 feb. 20, 22:43 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hello ! Egy kis segítségre lenne szükségem !
érdeklődnék más tapasztalta_e már hogy se a bga se a siló tárolóba a szecskát nem lehet túrni igazítani dedikált szerveren !
mi okozhatja ezt a gondot ??
érdeklődnék más tapasztalta_e már hogy se a bga se a siló tárolóba a szecskát nem lehet túrni igazítani dedikált szerveren !
mi okozhatja ezt a gondot ??
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 dec. 02, 19:15 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sziasztok nagy bajba vagyok 20 ika ota megvan a farming simlator de meg mindig nem jatszhattam Notbook vasarlasa elott alok es nem nagyon ertek hozza ilyesmiket nezegetek https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-330s ... ?visited=1 ez mennyire birhat el amd radeon 540 4 gb a jatekkal vagy erdemesebb volna egy ilyesmire aldozni https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-330s ... ?visited=1 nvidia gtx 1050 viszont ez 160 eroval dragabb vajon megeri velemenyeket legyszi
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2016 nov. 03, 08:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Abból a munkaeszközből ami beteríti a földet szalmával, abból meg nem tűnik el a bála a kiűrítés után. Ki kell vennem belőle, de utána azt már nem is tudom újra felhasználni. Egyre rosszab a helyzet...
- boky84
- Vérbeli Tag
- Tartózkodási hely:"magamon kívül általában" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
takarmányozásig még nem sikerült eljutnomattila2101 írta: ↑2018 dec. 02, 16:46Sziasztok!
Tapasztalt már olyat valaki, hogy ha a takarmányos kocsi elérte az ideális keverési arányt akkor lefagy a játék? A vontatottal és az önjáróval is ugyanez a helyzet. Eredeti játék és minden frissítés le van töltve.
Válaszokat előre is köszi!
de
német pálya, 20 as földre letettem a nagy tehén karámot, a farm fele elhelyeztem 2 db gyári víztornyot, fiat traktor, forgózsámolyos tartályos pótkocsi, akarom feltölteni elkezd tölteni, paffff meghalt a játék
utána próbáltam ugyanígy semmi hiba
nagyon sok hiányosság van a játékban szokás szerint
Nem szégyen az okosabbtól tanulni!!!
-
- Visszatérő Tag
- Csatlakozott:2016 nov. 03, 08:50 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!
Tapasztalt már olyat valaki, hogy ha a takarmányos kocsi elérte az ideális keverési arányt akkor lefagy a játék? A vontatottal és az önjáróval is ugyanez a helyzet. Eredeti játék és minden frissítés le van töltve.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 nov. 19, 15:53 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok! Nekem a Farming Simulator 19 Collectors Edition 64bit van meg és a játék nyelve angol. A beállításoknál nincs magyar nyelv opció , és rákerestem a YouTube-on hátha találok tutorial-t. Találtam is de nekem nem steam-es verzió van meg. Sajnos nem tudom átállítani a játékot magyarra. Esetleg valaki tudna nekem segíteni?
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 nov. 19, 15:53 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok! Nekem a Farming Simulator 19 Collectors Edition 64bit van meg és a játék nyelve angol. A beállításoknál nincs magyar nyelv opció , és rákerestem a YouTube-on hátha találok tutorial-t. Találtam is de nekem nem steam-es verzió van meg. Sajnos nem tudom átállítani a játékot magyarra. Esetleg valaki tudna nekem segíteni?
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2017 júl. 02, 19:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sikerul orvosolom a problémát.a képfelbontással voltak a gondok. de a patch vmit elálítottdnzali írta: ↑2018 dec. 02, 12:50Sziasztok. nekem olyan problémám volna a Házban van 5 Farming instalálva. mind eredeti. szépen ment, De most lehúztam az 1.3 patch ot és azóta egy gépen nem indul le a farming. fekete ablak és nem csinál semmit. nem tudna valaki otletett? a gep i5 2500k gtx960,16gb ram win 7
az on az 1 gepen ujrainstalálom a játékot akkor megint megy.
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2017 júl. 02, 19:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok. nekem olyan problémám volna a Házban van 5 Farming instalálva. mind eredeti. szépen ment, De most lehúztam az 1.3 patch ot és azóta egy gépen nem indul le a farming. fekete ablak és nem csinál semmit. nem tudna valaki otletett? a gep i5 2500k gtx960,16gb ram win 7
- mj111
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ezt szedted le biztos?
https://www.farming-simulator.com/updat ... h_2_0=true
"Mi egy vérből valók vagyunk!"
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 nov. 23, 21:26 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Értem akkor nálam miért nem találja meg s mi ért ir ki hiba üzitmj111 írta: ↑2018 dec. 01, 16:40A telepítő megtalálja magától is.Én nem c-re telepítettem.boky84 írta: ↑2018 dec. 01, 15:41kezdésnek bízzunk benne hogy eredeti a játékodGyuri2346 írta: ↑2018 dec. 01, 01:30köszönöm az eddigi segitségeket.
szeretnék még egy segitséget kérni a update telepitéshez mikor telepiteni szeretném mindig azt irja ki nincs telepitve a farming simulator 17 hungarian.
ezt miert csinalja? Igy egyáltalán nem tudom fel telepiteni
válaszokat elöre köszönöm.
másodsorban alap állapotban telepítetted a játékot a c:\ meghajtóra?
mert ha nem akkor valahogy meg kéne mutatni a telepítőnek h hova induljon a telepítés, emiatt nem találja
csak egy ötlet...
- mj111
- Vérbeli Tag
- Csatlakozott:2012 márc. 08, 16:49 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
A telepítő megtalálja magától is.Én nem c-re telepítettem.boky84 írta: ↑2018 dec. 01, 15:41kezdésnek bízzunk benne hogy eredeti a játékodGyuri2346 írta: ↑2018 dec. 01, 01:30köszönöm az eddigi segitségeket.
szeretnék még egy segitséget kérni a update telepitéshez mikor telepiteni szeretném mindig azt irja ki nincs telepitve a farming simulator 17 hungarian.
mert ha nem akkor valahogy meg kéne mutatni a telepítőnek h hova induljon a telepítés, emiatt nem találja
csak egy ötlet...
"Mi egy vérből valók vagyunk!"
- boky84
- Vérbeli Tag
kezdésnek bízzunk benne hogy eredeti a játékodGyuri2346 írta: ↑2018 dec. 01, 01:30köszönöm az eddigi segitségeket.
csak egy ötlet...
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2018 nov. 23, 21:26 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
köszönöm az eddigi segitségeket.

- boky84
- Vérbeli Tag
-
- Új Tag
Üdv érdeklödnék hogy 15 böl vagy fs 17 ből modokat lehet e át tenni vmi modon?
A segitséget elöre is köszönöm.
A segitséget elöre is köszönöm.
- boky84
- Vérbeli Tag
haliGyuri2346 írta: ↑2018 nov. 30, 00:47nálam meg oldodott miota video karit cseréltem a gép be.donzsooo írta: ↑2018 nov. 29, 23:12Sziasztok!Gyuri2346 írta: ↑2018 nov. 24, 19:35Üdv mindenkinek.
Segitséget szeretnék kérni win 10 pro rendszerem van 64 bit fs 19 jol fut rajt de a gigants editor v8 as telepitem meg nyitom és be zárja saját magát. Ujra meg nyitom s 3-4 mp mulva be zárodik semmit se tudok katintani rajta.
A v7 es szériák jol müködnek de az fs 17 hez jo.
Kérek minden kedves forum tag segitségét aki jártas ebbe a dologba.
A válaszokat elöre is köszönöm.
Nálam is ez a probléma! Valami ötlet?
még érdeklödnék fs 17 böl trakit át rakni nem lehet valahogyan?
radeon kártyánál neekm is voltak ilyen gondjaim, se játék, se editor nem indult
cseréld ki a videókártya szoftverét másik verzióra, nekem ez lett a megoldás
-
- Új Tag
nálam meg oldodott miota video karit cseréltem a gép be.donzsooo írta: ↑2018 nov. 29, 23:12Sziasztok!Gyuri2346 írta: ↑2018 nov. 24, 19:35Üdv mindenkinek.
Segitséget szeretnék kérni win 10 pro rendszerem van 64 bit fs 19 jol fut rajt de a gigants editor v8 as telepitem meg nyitom és be zárja saját magát. Ujra meg nyitom s 3-4 mp mulva be zárodik semmit se tudok katintani rajta.
még érdeklödnék fs 17 böl trakit át rakni nem lehet valahogyan?
-
- Új Tag
üdv
segítséget szeretnék kérni !
van ez a map !!
https://gamesmods.net/farming-simulator ... v1000.html
dedicalt szerveren nem enged fel csatlakozni mert mindég azt írja várjon még a szervergazda elfogadja .....
ez mi okozhatja ?

segítséget szeretnék kérni !
van ez a map !!
https://gamesmods.net/farming-simulator ... v1000.html
dedicalt szerveren nem enged fel csatlakozni mert mindég azt írja várjon még a szervergazda elfogadja .....
ez mi okozhatja ?

-
- Új Tag
- Csatlakozott:2013 máj. 19, 07:24 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sziasztok!Gyuri2346 írta: ↑2018 nov. 24, 19:35Üdv mindenkinek.
-
- Új Tag
- Tartózkodási hely:Baranya megye [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hali.Twister írta: ↑2018 nov. 29, 19:56haliwerda írta: ↑2018 nov. 25, 18:10Hali.Twister írta: ↑2018 nov. 22, 15:40Sziasztok valaki tudna segítnei hogy mi lehet a baj. A videó kártya drivert már 3-x újra telepítettem
https://kepkuldes.com/image/ho6Vi
Valószínű az lesz a gond, hogy a vidikarid nem tudja a Shader model 3-mat
Mien kártyád van?
Ati radeon hd 4850
Ez bizony nem mai darab már, viszont megnéztem elvileg ez a széria tud shader model 4.1-et is.
Frissíts esetleg vidikari drivert. A játék mappályában lévő dxsetup mappából telepítsd a directx-et.
Ha nem menne ezek után sem, akkor írj nyugodtan ide vagy nekem akár privátban.
Asrock H170M PRO4S/Intel Core i5 6400 - LGA 1151/Asus Geforce GTX1050 Ti OC 128bit 4GB DRR5/2x8GB Kingston DDR4 2133Mhz RAM/1Tb WD & 3Tb HDD/MX F1 600W táp
-
- Új Tag
- Csatlakozott:2014 aug. 10, 08:06 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
haliwerda írta: ↑2018 nov. 25, 18:10Hali.Twister írta: ↑2018 nov. 22, 15:40Sziasztok valaki tudna segítnei hogy mi lehet a baj. A videó kártya drivert már 3-x újra telepítettem
https://kepkuldes.com/image/ho6Vi
Valószínű az lesz a gond, hogy a vidikarid nem tudja a Shader model 3-mat
Mien kártyád van?
Ati radeon hd 4850
Cpu Amd Ryzen 5 1600 Motherboard Assrock fatality b450 gaming k4 Memory G skill aegis 3200 MHZ Videocard Sapphire rx 590 8 GB Hdd 1 TB Wd Green
- sunny
- Aktív Tag
- Csatlakozott:2013 szept. 24, 20:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Köszönöm ez is nagyon jóboky84 írta: ↑2018 nov. 28, 21:35sunny írta: ↑2018 nov. 28, 17:18Sziasztok
Szerintetek a két változat közül melyik a gyorsabb fejlődés?
A játék a (Kezdés az elejéről) nehézségben lenne elindítva.
Úgy, hogy hitelt nem veszek fel!
1. Fajta: Megveszek 1 földet és csak bérmunkát vállalok hogy össze gyűjtsek 550.000 euro körüli pénz összeget amiből megtudom venni a: Fiat 1300 tractor 4db-ot.
Bízon super z056+ asztal
Saford 4204 Eke
RAU Polymag 300 talajlazító
Amazone D8 30 vetőgép
Strautmann sek 802 Pótkocsi
Einböck Pneumaticstar 900 gyomláló
Utána a saját földemmel foglalkozom és fejlődöm.
2. Fajta: Nem veszek földet, se de megveszem az adott gépeket, eszközöket és azokkal vállalok bérmunkát amit eltudok végezni és úgy gyűjtök pénzt.
Vagy ha esetleg valakinek van, jobb ötlete meghallgatnám szívesen.
hali
a bérmunka kezdésnek jó, bérelt gépekkel
utána saját gépekkel bérmunka
utána földvétel - de mellette még bérmunka, és amit a földdel termelsz vissza tudod forgatni géppark frissítésre/bővítésre/újításra + a bérmunkák díjai is gyarapítják a számlád